Recruitment
Uitzenden
Detacheren
Payroll

WAT IS CHIEFZ

Chiefz is het eerste gratis platform waar opdrachtgever en werknemer zelf bepalen met wie ze werken.

Met het in eigen beheer ontwikkelde software platform heb jij als opdrachtgever je eigen uitzendbureau en flexpool in beheer. De invulling van de planning gebeurt zonder tussenkomst van een fysieke intermediair. 

Na inschrijven op de Chiefz website maak je in 60 seconden een jobpost aan. De jobpost bereikt direct via de Chiefz App en mail medewerkers die voldoen aan het gevraagde profiel.

Jij bepaalt zelf het maximale tarief dat je wil betalen. Kandidaten die matchen maar een lager uurtarief vragen krijgen ook de job aangeboden. Uiteraard betaal jij als opdrachtgever dan ook een lager tarief.

Het Chiefz platform stuurt een bericht met een link naar jouw eigen Chiefz portal waar je je keuze kan maken uit de matchende kandidaten.

Chiefz zorgt voor het juridisch werkgeverschap en de administratieve afhandeling.

Kiezen Icoon.png

Chiefz portal

In onze portal geef je aan wanneer je werknemers nodig hebt en wat ze moeten doen

kwaliteit icoon.png

High Quality

Kies de kwaliteit van je werknemers dmv de star-rating van vorige opdrachtgevers

snelheid icoon.png

Snelle inzet

Met onze app bereik je direct al onze beschikbare werknemers die jouw planning snel kunnen invullen

usp-3.png

Bepaal het tarief

Bepaal met de tarief selector wat de werknemer mag kosten

Kiezen medewerker icoon.png

Bepaal je werknemer

Bekijk direct beschikbare werknemers en maak je keuze

usp-6.png

Chiefz community

Sluit je aan en ervaar de voordelen van de Chiefz community

IN WELKE REGIO ZOEK JE PERSONEEL?

 

Talent zoekt werk!

 

Chiefz krijgt dagelijks aanmeldingen van enthousiast (jong) talent.

 Het is een misvatting dat werkzoekenden jong en oud makkelijk een baan of bijbaan vinden. Voor velen is de drempel om te solliciteren hoog. Chiefz helpt deze groep in hun zoektocht naar een structurele baan of bijbaan.

Chiefz biedt zijn medewerkers middels het in eigen beheer ontwikkelde online platform eenvoudig toegang tot jobs die passen bij het door hen ingestelde profiel. In het profiel geven de medewerkers aan waar hun interesses liggen, wat hun ervaring is en wat zij willen verdienen. 

Chiefz helpt alle kandidaten hun profiel goed in te stellen zodat de kans groot is dat zij een passende vacature aangeboden krijgen via de Chiefz App. 

Het voordeel voor jou als opdrachtgever is dat je gratis en op een eenvoudige manier in contact komt met een grote groep enthousiaste mensen die op zoek zijn naar een passende baan.

 

 

WAAROM CHIEFZ

JE EIGEN UITZENDBUREAU VIA CHIEFZ

Bij Chiefz heb je middels het portal je eigen flexpool tot je beschikking. Chiefz zorgt ervoor dat in de regio's waar onze klanten actief zijn gerichte on- en offline wervingsacties plaatsvinden. Medewerkers die beslissen vast in de pool van onze opdrachtgevers te werken kunnen in overleg exclusieve status krijgen in het Chiefz portal.

UITZENDEN

Chiefz werft, screent en selecteert het personeel ten behoeve van de flexpool. Als opdrachtgever plaats je een aanvraag voor personeel in het gratis Chiefz portal. Het Chiefz portal maakt direct de juiste match op basis van het profiel van de beschikbare uitzendkrachten. Als de match is gemaakt krijgt je als opdrachtgever een bericht en kies je uit de pre-selectie een medewerker. Chiefz stelt de werknemer ter beschikking aan jou als opdrachtgever om arbeid te verrichten.

DETACHEREN

Detachering passen we toe als er specifieke afspraken gemaakt moeten worden, vaak passen we dit toe voor invulling voor langere tijd bij bijvoorbeeld ziekte. Detacheren is het inlenen van personeel bij een derde partij. Dit is hetzelfde als bij uitzenden. De selectieprocedure werkt hetzelfde als bij uitzenden via het Chiefz portal. Bij detacheren heeft de werknemer een formele arbeidsrelatie met de opdrachtgever en dus een andere vorm van overeenkomst. In deze zogenaamde detacheringsovereenkomst wordt vaak een afspraak gemaakt over het aantal uren dat de werknemer gaat maken. Tevens worden rechten en plichten vastgelegd zoals opzegtermijn. Als er even geen werk is heeft de werknemer wel recht op uitbetaling van de afgesproken uren.

PAYROLL

Chiefz biedt u de mogelijkheden om gebruik te maken van de goedkoopste payroll oplossing. Wij weten zelf heel goed wat flexibiliteit is en hoe je controle houdt over je flexibiliteit. Wij verzorgen het juridisch werkgeverschap, terwijl jij je focust op het personeel en de bedrijfsvoering. Zo blijf je ondernemer en kan je bezig zijn met de zaken waarom je ondernemer bent geworden.

  • Flexibiliteit in arbeidscontracten

  • Calculeerbaar kostenpatroon

  • Beperkte risico’s

  • Minder administratie

  • Zekerheid voor werknemers

  • WAB proof

  • Loon en bijbehorende kosten op één overzichtelijke factuur

WIE IS JE CONTACTPERSOON BIJ CHIEFZ

In iedere regio heeft Chiefz een City Chief. Deze City Chief is jouw eerste aanspreekpunt. Omdat de City Chief in sommige gevallen zelf nog studeert kan je ook altijd bellen naar ons hoofdkantoor. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

HOE WERKT
CHIEFZ

CHIEFZ  BLOG

 

VIND JE PERSONEEL VIA
CHIEFZ!

 

OVER CHIEFZ

Chiefz is in 2019 opgericht als antwoord op veranderingen in de flexbranche. Het uitzendbureau op de hoek gaat verdwijnen, en online platforms gaan deze rol meer & meer overnemen.

Chiefz is het nieuwste online platform dat werknemers en opdrachtgevers zelf laat beslissen met wie ze willen werken zonder traditionele tussenkomst van een medewerker van een uitzendbureau.

Flexibele inzet van medewerkers is voor veel bedrijven niet meer weg te denken uit hun bedrijfsvoering. Momenteel wordt de markt overspoelt met ZZP-ers en is er geen alternatief platform dat goedkopere uitzendkrachten biedt. 

Onze unieke Chiefz App helpt jou eenvoudig medewerkers te vinden die voor een korte periode de piekdrukte mee opvangen of medewerkers die structureel komen werken. 

Om er voor te zorgen dat we altijd goed werkgeverschap bieden aan onze medewerkers maken wij altijd persoonlijk kennis met jou als opdrachtgever en werken wij met een professionele backoffice. Chiefz verzorgt het jurdisch werkgeverschap en zorgt voor volledige compliance met wet en regelgeving.

Wil je meer weten?

Bel 076-5964668                                                                              info@chiefz.nl

BEHEERDE FLEXPOOL
CHIEFZ PORTAL
GEEN VOORFINANCIERING
BEPAAL HET TARIEF
KIES JE MEDEWERKER
CHIEFZ COMMUNITY

ENKELE KLANTEN
AAN HET WOORD